Scrubmassage en Mud Experience massage

Scrubmassage: een combinatie van een bodyscrub en massage!

Scrubben is heerlijk voor de huid. Het verwijdert dode huidcellen waardoor je huid zacht wordt en weer gaat glanzen, bovendien stimuleert het de doorbloeding. Tijdens deze massage worden de rug, nek en schouders behandeld.
De scrubmassage wordt uitgevoerd met kokos bodyscrub met 100% pure kokosolie.
Na de scrubmassage wordt de huid schoongemaakt met warme vochtige doeken. De behandeling wordt afgesloten met een zachte ontspanningsmassage of een stevigere sportmassage.

Mud Experience massage

De Mud Experience Massage is een intensieve massagebehandeling en een diepgaande huidverzorging in één! We starten de behandeling met een ‘Volcanic Mud Scrub’. Een speciale klei scrub met Eucalyptus om lichaam en geest te kalmeren en vulkanische mineralen uit het Noorden voor een diepe reiniging en ontgiftende werking. De huid zal zijdezacht aanvoelen en een stralende gloed hebben. Tijdens deze ‘Volcanic Mud Scrub’ worden de rug, nek en schouders behandeld.

De behandeling wordt afgesloten met een zachte ontspanningsmassage of een stevigere sportmassage eventueel aangevuld met aromatherapie. Door het gebruik van bepaalde etherische oliën wordt het effect van de massage nog verder vergroot. In de aromatherapie wordt er gewerkt met etherische oliën die verkregen worden uit bloemen, bladeren, vruchten, schors, wortels en zaden van diverse planten en bloemen. Door het gebruik van deze olie in combinatie met een neutrale basisolie ontstaat er een verzorgende olie die zorgt voor ontspanning en verzorging van het hele lichaam.

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van april is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Corona-wandelingen en trainingen vind je hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2021 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2020/2021 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur