Welkom in het gastenboek van Balance Support!

Let op: jouw berichtje is voor iedereen zichtbaar m.u.v. het ingevulde e-mailadres.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
27 berichten.
Jeanne Jeanne schreef op 25 maart 2018 om 17:18:
Beste Natasja.Mijn 3e shapeweek met Natasja was een enorm succes.Dit jaar in een prachtige villa op het resort Arcen.Wat heb je ons toch mooie Limburgse plekjes laten zien.De wandeling om Reindersmeer en langs de Maas.De mind-walk in de mooie natuur en geocache in hartje Eindhoven.Bewust en gezond eten met door jouw samengestelde menu's. En natuurlijk de creatieve activiteiten, het zingen en de yoga. En niet te vergeten het fijne gezelschap.Natasja je bent een kei in organiseren. Dank je voor deze geweldige week en op naar shapeweek 2019.
Jeanny Jeanny schreef op 7 februari 2018 om 12:03:
Hoi Natasja, Ik heb ontzettend genoten van de cursus Mind-walk en ben daarom erg blij dat dit een vervolg gaat krijgen. Dank je voor dit super aanbod.
Marie-Louise Reijnders Marie-Louise Reijnders schreef op 11 april 2017 om 19:03:
Hoi Natasja, voor de eerste keer mee op wandelweekend. Het was fantastisch. Goed hotel, lekker eten. Mooie wandelingen en rondleidingen. Ik heb genoten, dank je wel.
Irene Irene schreef op 11 april 2017 om 12:59:
Hoi Natasja, even een bedankje voor het leuke wandelweekend. 't Was top! Goed hotel, lekker eten, mooie omgeving en heerlijk gewandeld.
Tiny Tiny schreef op 10 april 2017 om 17:09:
Natasja, Het Wandelweekend in Bad Bentheim was weer een enorm succes Goed hotel met heerlijke lunch en diner Ook de lunch bij de burcht prima geregeld Zo ook de verschillende tochten werd met iedereen rekening gehouden Natasja bedankt.
Rianne Rianne schreef op 4 april 2017 om 09:55:
Dag Natasja, Van harte gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum. Een hele mijlpaal en een geweldige prestatie! Daar kun je trots op zijn. Vriendelijke groet, Rianne Vekemans
Jacqueline Meijboom Jacqueline Meijboom schreef op 3 april 2017 om 17:05:
Gefeliciteerd Natasja met je 10-jarig jubileum! We hebben je met heel veel wandelaars eens goed in het zonnetje kunnen zetten! Ga zo door met al je 'snoepjes' aan activiteiten, dan blijven wij ze proeven! ☺
Marianne Marianne schreef op 3 april 2017 om 13:26:
Afgelopen vrijdag, werd jij en jouw gezin eens in de verdiende bloemetjes gezet. 10 jaar Balance support, super Natasja. Ik geniet nu 2 jaar van jouw wandelingen naar het bankven en de overige activiteiten. Ben blij, dat ik balance support heb leren kennen. Bedankt Natasja.
Toos van Loenen Toos van Loenen schreef op 14 maart 2017 om 16:59:
Hoi Natasja, We weten allemaal hoe mooi en gezellig we met jou kunnen wandelen. Maar wat waarschijnlijk niet iedereen weet is dat je ook fantastische massages geeft. De hotstone is een echte aanradar en ook van de scrub heb ik genoten.Superdat dit allemaal bij jou kan!
Marij Klijsen Marij Klijsen schreef op 12 januari 2017 om 13:25:
Hoi Natasja , Bedankt voor een prachtig wandeljaar en wat heb je weer een mooi programma voor 2017. We zijn weer mooi gestart met de nieuwjaarsborrel , lekkere hapjes en bovendien nog een recept voor de heerlijke wraps. Nogmaals bedankt en succes !!!!!!!
Tiny Hendriks Tiny Hendriks schreef op 18 december 2016 om 21:19:
Hoi, Natasja, Heb zaterdag genoten van de Dickens tocht. De organisatie was weer perfect, had niet anders verwacht!!!!!! Geweldig. Dank je wel.
Ineke Ineke schreef op 16 juli 2016 om 15:31:
Hoi Natasja, ik lees altijd met veel plezier je nieuwsbrieven. Ik ga ook zeker weer een keer met je meelopen. Je hebt een goed en gevarieerd programma dat me erg aanspreekt.
brigit brigit schreef op 20 april 2016 om 13:11:
Wat een geweldige shape-week in Nieuwvliet. Met natuurlijk een perfecte organisatie. Veel activiteiten en heel bewust (en gezond!) eten en drinken. Maar bovenal ook erg gezellig. Dank je wel Natasja.
Toos Schoenmakers Toos Schoenmakers schreef op 15 maart 2016 om 18:54:
Hoi Natasja, Reactie gevraagd in het gastenboek; zekers. Wil je laten weten dat ik van je gezellige wandelingen geniet, op Gorp, en de themawandelingen verder weg. Ook je nieuwsbrief wordt erg gewaardeerd door mij. Ik hoop nog veel jaren met jouw "wandelclub" mee te kunnen gaan!
Marianne Vissers Marianne Vissers schreef op 10 januari 2016 om 15:29:
Hoi natasja Al enkele jaren wandel ik bij jou met ontzettend veel plezier! !!! Ik heb aardig wat in moeten leveren wat gezondheid betreft maar o zo blij dat ik dit ondekt heb!!!! Jij weet precies wat iemand nodig heeft en geeft advies op maat en zorgt dat ieder aan zijn trekken komt.!!!! Ik geniet hier volop van en geeft heel veel kleur aan mijn leven Dank lieve Natasja Hopenlijk nog heeeeeeel lang actief bij jou super fijne gezellige en altijd hele leuke activiteiten. Dank je wel!!!!!
Marianne van Dooremaal Marianne van Dooremaal schreef op 7 januari 2016 om 18:36:
Wat een gezellige nieuwsbrief van januari 2016. Ziet er erg uitnodigend uit, heb er zin in
Irene Irene schreef op 27 december 2015 om 09:53:
Hoi Natasja, Bedankt voor het organiseren van de mooie Kerstwandeling. Ik heb ervan genoten. De beste wensen voor het nieuwe jaar en tot snel weer! Groetjes, Irene
Conny Conny schreef op 21 december 2015 om 11:39:
Hoi Natasja, Ik ben blij verrast door je mooie nieuwe nieuwsbrief. Nodigt uit om weer mee ta gaan wandelen:-) hartelijke (kerst) groet Conny
Rianne Rianne schreef op 20 december 2015 om 09:11:
Wat er zo leuk is aan wandelen bij Natasja? Alles! Het is goed georganiseerd, ze is altijd vrolijk, heeft elke week toch weer een net iets andere route, houdt rekening met iedereen. Ze organiseert verschillende andere wandelactiviteiten. De wandelingen zijn divers, van gewoon wandelen, Nordic, XCO etc. Keus genoeg en tijdstippen genoeg om er aan deel te nemen. Voor iedereen wat. Natasja, ga zo door! Fijne kerstdagen en een geweldig 2016 gewenst.
Riette Riette schreef op 31 oktober 2015 om 19:38:
ben weer toe aan XCO. Op naar maandag.

Laatste nieuws

  • Nieuw bij Balance Support - de Balance Boost dagen! Lees hier verder en schrijf snel in!
  • De nieuwsbrief van augustus is uit, lees de nieuwsbrief hier...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2018 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Help de 'Balance Support button' de wereld rond en maak de leukste, mooiste en origineelste foto, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur