Mind-Walk Landgoed Moerenburg inclusief lunch! – let op tijden aangepast!!

Onderdeel van de Balance Support Shapemaand!

Op donderdag 23 november staat een Mind-Walk gepland. Deze wandeling vindt plaats op Landgoed Moerenburg.

Start en Locatie
We verzamelen in Goirle bij Balance Support vanaf 12.00 uur, uiterlijk om 12.05 uur rijden we richting Tilburg. We lunchen bij Café Zomerlust (Oisterwijksebaan 15 Tilburg) van 12.30 – 13.30 uur. De start van de Mind-Walk is om 13.30 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk direct naar de startlocatie te rijden of te fietsen. Deelnemen aan de Mind-Walk zonder lunch is ook mogelijk, je wordt dan om 13.30 uur verwacht op de parkeerplaats van Café Zomerlust (Oisterwijksebaan 15 Tilburg).

Mind-Walk
Mind-Walk = Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de tai chi / yoga, meditatieve wandeltechnieken, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. De wandeling duurt 1,5 tot 2 uur.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze Mind-Walk zijn € 7,50 per persoon, gelieve contant (en liefst gepast) te voldoen bij de startlocatie, dit is inclusief een afsluitend drankje bij Café Zomerlust. Kosten lunch zijn voor eigen rekening.

Interesse?
Heb je zin om deel te nemen, schrijf je dan in door een mailtje met je gegevens te sturen naar info@balancesupport.nl of te bellen 06 21 461 816. Inschrijven is gewenst en mogelijk tot dinsdag 21 november.

 

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van juni is uit, lees de nieuwsbrief hier...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2018 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Help de 'Balance Support button' de wereld rond en maak de leukste, mooiste en origineelste foto, bekijk de inzendingen hier!
  • Van 9 juli t/m 17 augustus geldt er een vakantierooster, bekijk het rooster hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur