Balance Support Wandelsportbegeleider – Jacqueline Meijboom
Wandelingen maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend 10.30-11.30 uur

Ik ben Jacqueline Meijboom-Korstjens. Ik ben 59 jaar en loop sinds februari 2009 met veel plezier met Natasja mee. Heerlijk de natuur in en steeds weer genieten van een andere lucht, vele soorten vogels, de veelheid van bomen en alles op de grond. In alle jaargetijden een mooi beeld. Bovendien is het ook gezellig om sportief bezig te zijn mèt tegelijkertijd een leuk gesprek.

Ik heb al vele wandelingen gedaan. Ik wandel op diverse momenten in de week, met of zonder de Nordic Walk-poles. Ook loop ik mee met de zaterdagwandelingen. Daarbij kun je denken aan: Dwars door Brabant, Waterroutes, de jaarlijkse wandelweekenden weg, de Shapeweek in maart, een lichtjesroute met Kerst en ga zo maar door. Wat Natasja ook bedenkt… Ik ga graag vaak mee!

Daarom heb ik me als wandelsportbegeleider aangesloten. En zal ik vooral op de maandag- en vrijdagmorgen en in vakantieperiodes ingeschakeld worden. Ik heb er dus echt zin in! Lekker een moment voor jezelf en genieten van de natuur mèt elkaar pratend en lachend of gewoon even stil. Mooi toch?

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van december is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • 15 jaar Balance Support - bekijk de foto's hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2022 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2021/2022 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

 

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur