Balance Support Wandelsportbegeleider – Cora van Diem
Wandelingen woensdag 19.30-21.00 uur en zondag 09.00-10.30 uur
XCO Walking – Jogging trainingen

Hallo, ik ben Cora van Diem, 52 jaar.
Als klein kind genoot ik al van het wandelen met mijn vader in het mooie buitengebied van Goirle.
Sinds 2007 wandel ik nu met veel plezier bij Balance Support, waar ik sinds 2010 als wandelbegeleider de Nordic Walking  tochten waarneem en bij grote wandelingen als extra begeleider meeloop. De XCO-training heb ik de laatste jaren tijdens de zomervakantie overgenomen. Als wandelbegeleider wil ik met jullie het plezier delen van het bewegen en samen genieten in ons mooie buitengebied.

Carpe Diem, geniet zoveel je kan.

 

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van april is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Corona-wandelingen en trainingen vind je hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2021 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2020/2021 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur