Zomerwandeling Oostvaardersplassen – 7 of 14 km.

Tijdstip
Zaterdag 10 juni 2017

Locatie en tijd
We nemen om 08.43 uur de trein van Tilburg Centraal naar Almere Oostvaarders waar we rond 11.00 uur aankomen. Rond 15.30 uur nemen we de trein weer terug naar Tilburg.

Route
Vanaf het station wandelen we een mooie route naar en door natuurgebied de Oostvaardersplassen. Eerst richting het Jan v.d. Boschpad naar de uitkijkheuvel waar regelmatig interessante vogelwaarnemingen worden gedaan (dus heb je een verrekijker, neem mee!), daarna naar Gasterij en Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders waar we genieten van een lekkere lunch. Na de lunch wandelen we naar het Kotterbos. In dit bos zijn archeologische vondsten gedaan en er zijn uitzichtpunten waarvandaan we de Oostvaardersplassen in kunnen kijken. Het bos bestaat uit populieren en een nat gebied met ruige rietvelden en wilgenbosjes. Hier leven reeën, vossen, hazen en soms ook bevers.
Je kunt deze dag kiezen uit een route van 7 of 14 km. Bekijk hier de lange en hier de korte route.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze tocht zijn € 20,00 per persoon inclusief treinticket en een kopje koffie of thee onderweg, hierover in de bevestiging meer.

Interesse?
Schrijf je dan in! Inschrijven is nog mogelijk tot dinsdag 6 juni. De inschrijving is pas definitief na bevestiging van Balance Support.

 

 

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van juni is uit, lees de nieuwsbrief hier...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2018 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Help de 'Balance Support button' de wereld rond en maak de leukste, mooiste en origineelste foto, bekijk de inzendingen hier!
  • Van 9 juli t/m 17 augustus geldt er een vakantierooster, bekijk het rooster hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur