Balance Support Zomerwandeling Leemputten Dorst
De zomerwandeling voert dit jaar door de Leemputten in Dorst. In december 2015 hebben we er al gewandeld, we gaan nu terug om te kijken hoe mooi het gebied is in de zomer! Wie gaat er mee?

Datum
Zaterdag 23 juni 2018

Locatie
We starten de wandeling vanaf de parkeerplaats van BEUM (Wethouder van Dijklaan 56, Oosterhout).

Route
Je kunt deze dag kiezen uit een lange route van 18 km. of een kortere route van 8 of 5 km. De lange afstandwandelaars vertrekken om 09.30 uur en de korte afstandwandelaars rond 12.30 uur vanuit Goirle.
De routes voeren ons door het natuurgebied de Leemputten van boswachterij Dorst. We komen langs een duinwal (Seterse duinen), verscheidene vennen (putten) en door een mooi bos. De lange afstandwandelaars lunchen bij BEUM.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze tocht zijn € 5,00 per persoon, gelieve contant (en liefst gepast) te voldoen bij de startlocatie. Lunchkosten zijn voor eigen rekening en de autokosten worden onderling verrekend. Meer informatie over precieze vertrektijden etc. volgt na inschrijving.

Interesse?
Heb je interesse om mee te wandelen op zaterdag 23 juni a.s., laat het me weten, uiterlijk dinsdag 19 juni, door een mailtje te sturen naar info@balancesupport.nl. Graag daarbij aangeven welke afstand je wilt wandelen en wat jouw keuze is met betrekking tot het vervoer:
Keuze 1: ik wil graag rijden en heb …. plaatsen vrij
Keuze 2: ik kan eventueel rijden (…. plaatsen vrij) maar ik vind het ook prima om mee te rijden
Keuze 3: ik wil graag meerijden.

Laatste nieuws

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur