Balance Support Wandelsportbegeleider –  Toos Schoenmakers
Wandelingen woensdag- en vrijdagochtend 10.30-11.30 uur

Sinds enkele maanden zien jullie een nieuw gezicht bij de wandelsportbegeleiders; dat van mij. Bij dat gezicht past, als ik in functie ben, een koningsblauwe jas met “Balance Support”” erop.
De meeste mensen hebben me wel eens gezien; Ik wandel al járen bij Natasja, ben 9 jaar geleden naar Goirle verhuisd en wilde hier wat mensen leren kennen. Begonnen op de zaterdagochtend, toen deze dag wijzigde de vrijdagochtend en later de woensdagochtend erbij.

Naast wandelen doe ik nog een boél andere dingen; ik werk 3 dagen/week bij de Gemeente Tilburg als adviseur/indicatiesteller Wmo, doe vrijwilligerswerk op een verpleegafdeling bij ’t Laar, meet toegankelijkheid van gebouwen voor het TOG (Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisaties), doe veel gezellige en soms noodzakelijke dingen samen met mijn lieve man Joost, bezoek en help regelmatig mijn 2 dochters die in Antwerpen cq Nieuwegein wonen, hou mijn biologische tuin een beetje bij, ga wekelijks extra aan mijn conditie werken bij Hart for Her, en, en, en…..

De week is vaak korter dan alle plannen die ik heb… Wandelen bij Balance Support is altijd leuk en gezellig met als bijkomende plus dat je telkens weer een uurtje in beweging bent. Bewegen is goed voor de mens zei mijn moeder altijd; naarmate ik ouder word snap ik haar woorden van toen beter; het is écht belangrijk om te bewegen. Ik ga ook altijd met een voldaan gevoel weer naar huis na een uurtje wandelen door het bos.

Hoop nog járen jullie medewandelaar en, van tijd tot tijd, jullie wandelsportbegeleider te zijn!

Groetjes en tot ziens!

Toos Schoenmakers

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van december is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • 15 jaar Balance Support - bekijk de foto's hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2022 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2021/2022 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

 

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur