Paddenstoelenwandeling met voor kinderen een speciale natuurontdekkingstocht

Tijdens deze Paddenstoelenwandeling lopen we een mooie route van ongeveer 5 km. op Landgoed Gorp en Roovert. Tijdens de wandeling stoppen we op een aantal plaatsen om op zoek te gaan naar paddenstoelen. Met speciale zoekkaarten gaan we proberen te ontdekken welke paddenstoelen er staan. Ook wordt verteld welke soorten paddenstoelen er zijn, hoe ze zich ´voortplanten´ en welke groeiwijzen er o.a. zijn.

Speciaal voor kinderen is er een natuurontdekkingstocht uitgezet, die dezelfde route volgt. Bij iedere stopplaats hoort een opdracht of vraag. Als alle opdrachten en vragen goed zijn uitgevoerd en beantwoord, is het mogelijk het woordraadsel op te lossen! We sluiten de wandeling rond 15.30 uur af met een kopje koffie/thee/chocomel of een glaasje ranja en iets lekkers!

Locatie en tijdstip
De Paddenstoelenwandeling is gepland op zondag 8 oktober a.s. en start om 14.00 uur bij Balance Support, Molenstraat nr. 20 te Goirle. Je bent welkom vanaf 13.45 uur!

Kosten
De kosten voor deelname aan deze Paddenstoelenwandeling zijn € 5,00 voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen en € 10,00 voor gezinnen. Bij deelname gelieve contant (en liefst gepast) te voldoen bij de startlocatie.

Interesse?
Heb je zin om deel te nemen aan deze Paddenstoelenwandeling, schrijf je dan in via de site. Inschrijven is gewenst en mogelijk tot 2 dagen voor aanvang. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Meer informatie
Heb je nog vragen of opmerkingen neem dan contact op; telefonisch 06-21 461 816 of email: info@balancesupport.nl.

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van juni is uit, lees de nieuwsbrief hier...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2018 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Help de 'Balance Support button' de wereld rond en maak de leukste, mooiste en origineelste foto, bekijk de inzendingen hier!
  • Van 9 juli t/m 17 augustus geldt er een vakantierooster, bekijk het rooster hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur