Meiwandeling Den Bosch

Wandeltocht St. Jan Goirle – St. Jan Den Bosch
Datum:     zondag 6 mei 2018
Tijd:          05.30 uur
Start:        St. Jan Goirle (Kerkstraat 3 te Goirle)

Route en aankomst
We vertrekken ’s ochtends om 05.30 uur vanaf de St. Jan Kerk in Goirle, we verzamelen op het plein vanaf 05.20 uur. Vanaf deze locatie wandelen we via een mooie route binnendoor naar ’s Hertogenbosch. De route is globaal uitgezet op de site ‘afstandmeten.nl’, ben je benieuwd naar de route, volg dan deze link: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1733827

Naast af en toe een pauze om te drinken of om de groep weer bijeen te laten komen zal de eerste koffiestop zijn bij de McDonalds in Udenhout, we hebben er dan ongeveer 13 km. op zitten. De 2e stop is na ongeveer 23 km bij Restaurant in ‘t Groene Woud. We verwachten rond 12.15 uur in Den Bosch aan te komen, daar zal naar traditie een kaarsje opgestoken kunnen worden in de Sint Jan, waarna er nog alle gelegenheid is om wat te drinken en te smullen van een lekkere Bossche bol bij Eeterij Het Verschil! De terugreis gebeurt op eigen gelegenheid.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 5,00 p.p. Gelieve contant (en liefst gepast) te voldoen bij de startlocatie. De Bossche bol en eventuele drankjes onderweg en in Den Bosch voor eigen rekening, neem zelf voor onderweg voldoende drinken en eten mee!

Interesse
Heb je interesse om deel te nemen, en de afstand is voor jou geen probleem, schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar info@balancesupport.nl. Inschrijven is mogelijk tot 2 dagen voor aanvang. De inschrijving is pas definitief na bevestiging van Balance Support.

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van juni is uit, lees de nieuwsbrief hier...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2018 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Help de 'Balance Support button' de wereld rond en maak de leukste, mooiste en origineelste foto, bekijk de inzendingen hier!
  • Van 9 juli t/m 17 augustus geldt er een vakantierooster, bekijk het rooster hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur