BALANCE SUPPORT ‘VIER SEIZOENEN FOTOWANDELINGEN’


Geïnspireerd door de foto’s van Oene-Wim Stallinga (zie foto’s hierboven) starten we in het najaar met een leuke nieuwe activiteit de ‘Vier Seizoenen Fotowandelingen’.
Ieder seizoen wandelen we vanuit Klooster Nieuwkerk een mooie route van ongeveer 6 km. Tijdens de wandeling stoppen we langere tijd (10-15 minuten) op vooraf afgesproken plaatsen om foto’s te maken.
De wandelingen starten steeds om 13.30 uur vanaf Klooster Nieuwkerk en duren tot ongeveer 16.00 uur. Na de wandeling sluiten we af met een drankje bij het Klooster.
De wandelingen staan gepland op de volgende zondagen:
Herfst: 13 oktober 2019
Winter: 19 januari 2020
Lente: 19 april 2020
Zomer: 28 juni 2020

De afsluiting vindt plaats op zondag 30 augustus 2020 vanaf 13.30 uur, alle deelnemers kunnen van tevoren foto’s aanleveren die dan bekeken en besproken worden. Een onafhankelijke jury zal de foto’s ook bekijken en 1 winnaar uitkiezen die met een leuk aandenken naar huis gaat!

Op zondagmiddag 22 september vanaf 13.30 uur is een middag gepland waarin meer uitleg wordt gegeven over fotograferen in de natuur met veel tips en trucs.
Je kunt tijdens de wandelingen gebruik maken van een fotocamera maar het is ook mogelijk de foto’s te maken met je telefoon.

Kosten
De kosten om deel te nemen zijn € 50,00. Deze prijs is inclusief de 4 wandelingen met afsluitend drankje, de informatiemiddag en afsluitende middag.

Interesse?
Heb je interesse om deel te nemen, mee te gaan, laat het me weten door een mailtje te sturen naar info@balancesupport.nl. Inschrijven is mogelijk tot 10 september 2019.

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van juli is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Vanaf 13 juli geldt het vakantierooster, bekijk het hier!
  • Bekijk hier de foto's van de corona-wandelingen en -trainingen: Corona-wandelingen en -trainingen
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2020 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2019/2020 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur