Balance Support Wandelsportbegeleider – Anne Marie Beeke
Wandelingen maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend 10.30-11.30 uur

Ik ben Anne Marie Beeke, 63 jaar en ik wandel sinds de eerste maand na oprichting van Balance Support nog steeds met veel plezier mee met de Nordic Walking light groep.

De cadans van het Nordic Walken komt voor mij overeen met de cadans van natuurlijke processen, het ritme van het leven. Het houdt me “in balance”. Balance Support voelt een beetje “eigen” en ik vind het dan ook heel erg leuk om Natasja in voorkomende gevallen een heel klein beetje te kunnen helpen.

Mijn lijfspreuk? Iedereen is gelijk, want niemand is gelijk.

 

Laatste nieuws

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur